EEN GROENE AFTRAP VOOR EEN SPANNEND JAAR!

De Friese milieufederatie nodigt u uit om met de gedeputeerden Sietske Poepjes en Hans Konst in gesprek te gaan over de uitdagingen van 2012 tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 9 januari (16.00-18.00 uur) in Van Hall Larenstein te Leeuwarden. Voorzitter Pieter de Haan zal u tevens inwijden in de plannen die wij als FMF in 2012 op stapel hebben staan. Hiernaast zal er voldoende gelegenheid zijn om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar van gedachten te wisselen. Uw aanwezigheid stellen we zeer op prijs!

HOE KUNNEN WE FRYSLÂN NOG MOOIER EN DUURZAMER MAKEN?
Voor deze uitdagende middag zouden wij graag alvast uw input willen hebben. Wat is uw groene wens voor 2012? U kunt dit aan ons doorgeven door bij uw aanmelding uw groene wens toe te voegen voor een mooier en duurzamer Fryslân. Mocht u verhinderd zijn om op 9 januari met ons het nieuwe jaar in te luiden, dan is uw inspirerende Nieuwjaarswens voor 2012 nog steeds zeer welkom. Deze zullen we aanbieden aan de gedeputeerden.

In verband met de catering vragen we u om uw komst aan te kondigen samen met uw wens voor 2012 via info@friesemilieufederatie.nl.

Delen via

Vergelijkbare berichten