Eerste lustrum HorecaEvenTT bekroond met 25% meer standhouders

HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende horecavakbeurs voor de horeca, grootkeuken en recreatiebranche. “Dit jaar vieren we het vijfjarig bestaan van het HorecaEvenTT. In de afgelopen jaren is het HorecaEvenTT uitgegroeid tot dé noordelijke horecavakbeurs; een beurs die bekend staat om haar veelzijdigheid en vele innovaties die er getoond worden”, aldus Jan Vlap. Aan die veelzijdigheid en de innovatieve insteek wijdt hij de toename van het standhoudersaanbod met maar liefst 25%. “De editie van 2012 is voor aanvang al een succes te noemen: niet alleen is het onze lustrumeditie, ook is het aantal deelnemende bedrijven gestegen tegen alle markttrends in.”

Dit jaar brengt een dus nog breder scala aan A-merken, horecagerichte dienstverleners en professionele horecaondernemers innovatieve producten, diensten, trends en formules onder de aandacht tijdens het HorecaEvenTT. “Al deze professionals nemen de bezoekers mee in de veelzijdige wereld van de horeca en laten vraag en aanbod samenkomen. Een win-winsituatie voor iedereen.” Onderdeel van het HorecaEvenTT is Le Village Saisonnier, een eigen dorp op de beursvloer waar topchefs continu demonstraties geven. Nieuw binnen de beurs is de 'streekproductenmarkt' waar diverse bedrijven hun (eigengemaakte) streekproducten onder de aandacht brengen in een authentieke marktkraam. “Met deze uitbreiding spelen we in op de toegenomen vraag naar speciale streekproducten in de horeca”, aldus Jan Vlap. “Ook dit jaar organiseren we weer het EvenTTCulinair waar het koken centraal staat en de strijd om bijvoorbeeld de Wynand Vogel Bokaal plaatsvindt.”

HorecaEvenTT staat van maandag 13 tot en met woensdag 15 februari 2012 gepland in TT Hall Assen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op: www.horecaeventt.nl of www.eventtculinair.nl

Mimicry Expo uit Sneek organiseert het HorecaEvenTT. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook de Zakenbeurs Regio Drachten, Regio Netwerkdagen Noordoostpolder en Urk, en diverse huisbeurzen. Mimicry is naast het organiseren van evenementen ook al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het uitgeven en verzorgen van magazines.

Delen via

Vergelijkbare berichten