Eerste non-invasieve bodyclinic van Nederland geopend

De kliniek maakt gebruik van hypermoderne apparatuur en nieuwe behandelmethodes voor onder meer facelifts, het verwijderen van overtollig vet, cellulitis, striae, (acne)littekens, huidverstrakking en –verjonging enz. ,,Steeds meer vrouwen en ook mannen zijn met hun uiterlijk bezig en dat wordt langzaam aan breed geaccepteerd. Omdat ze toch huiverig zijn voor een operatie met narcose en hersteltijd, beginnen we nu een compleet non-invasieve bodyclinic,” vertelt woordvoerder J. Dijkstra.

Voor vetverwijdering maakt De Ikenhof bijvoorbeeld gebruik van de Ultrashape therapie, een innovatief systeem dat in Israël is ontwikkeld. Daarbij worden vetcellen met geluidsgolven afgebroken, zonder omliggend weefsel of andere lichaamsdelen te beschadigen. ,,Veel mensen sporten en volgen allerlei diëten, maar komen nog steeds niet van hun zwembandjes of andere probleemzones af. Daarom is deze behandeling zo populair aan het worden,” stelt Dijkstra. Het vet wordt definitief verwijderd zonder operatieve ingreep.  De Inspectie voor de Gezondheidszorg en het RIVM hebben de behandeling onderzocht en als veilig bestempeld.

Voor faceliften gebruikt De Ikenhof het Ulthera systeem; een revolutionair apparaat dat het mogelijk maakt in een uur tijd een facelift te ondergaan. Het herstelt het natuurlijk regeneratievermogen van oudere huidlagen en zorgt dat de huid weer strakker getrokken wordt. Het eindresultaat bouwt langzaamaan op en wordt na drie maanden zichtbaar. Dijkstra: ,,Onze bodyclinic is bijna de enige clinic waar dit apparaat staat. Het volgende apparaat staat tegen de Belgische grens.  Het voordeel van deze behandeling is dat de patiënt een natuurlijk gezicht blijft houden en geen barbie-achtig gezicht krijgt, waar mensen vaak over klagen na een operatie.”

De Ikenhof beschikt over de grootste combinatie van moderne en geavanceerde apparatuur in Nederland. Met de apparaten EMaxx en EMatrix zijn bijvoorbeeld nagenoeg alle huidbehandelingen mogelijk. Diverse bekende Nederlanders en klanten tot uit de Randstad hebben er al mogen ‘proefdraaien’. De kliniek werkt onder meer samen met artsen, diëtistes en de hygiënist van ziekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen en de bekende cosmetisch arts Peter Driessen. De vestiging op het eeuwenoude landgoed Ikenhof garandeert volgens Dijkstra de rust en de privacy van de clientèle.

Naast een kliniek voor cosmetische behandelingen beschikt De Ikenhof over een compleet geoutilleerde schoonheidssalon. Tegelijk met de opening heeft de bodyclinic de nieuwste rage op cosmetisch gebied uit Amerika geintroduceerd: de cosmeticalijn Orogold met haar make-up lijn Amore Mio. Deze geheel uit natuurlijke grondstoffen opgebouwde cosmeticalijn is gebaseerd op 24 karaats goud en geeft bijzonder goede resultaten.

Tijdens de drukke openingsreceptie op vrijdagavond j.l. waren diverse BN- ers aanwezig ter opluistering van het geheel.

Delen via

Vergelijkbare berichten