Eerste website ooit te bewonderen bij Snakeware in Sneek

Leerlingen
De website wordt onthuld door leerlingen van Stichting Odyssee. In 2013 werd binnen deze stichting de eerste Steve Jobsschool van Nederland geopend. “Wij vinden het belangrijk om te investeren in en samen te werken met de talenten van morgen en bij Stichting Odyssee zitten die talenten’’, licht Van der Meer toe. De onthulling vindt plaats in de historische Gashouder en maakt deel uit van de Snakeware Experience Day.

Tijdens deze dag, waarin digitale media specialist Snakeware klanten en relaties informeert over haar producten en diensten, is er veel aandacht voor de toekomst. Innovatieve producten, zoals het 'location based platform Lightcurb' en het Luminous Carpets Philips van Philips, zullen tijdens het evenement een prominente rol spelen. Ook zijn er workshops door DekaMarkt en Staatsbosbeheer, geeft Adformatie toelichting op Omnichannel-onderzoek en zal de website van het jaar worden bekend gemaakt.

Permanente expositie
Het innovatieve en toekomstgerichte karakter van Sneek krijgt na deze dag zijn beslag in een permanent Experience Center, dat open is voor alle geïnteresseerden. De NeXT Cube met de allereerste webpagina krijgt daarin een prominente plek. “Een fantastische ervaring voor de jeugd van nu’’, vindt Van der Meer.

Naast zakelijke relaties van Snakeware zijn ook scholieren welkom om zich op de hoogte te laten stellen van de geschiedenis en toekomst van digitale informatievoorziening.

Snakeware, gevestigd in Sneek, realiseert sinds 1995 toonaangevende digitale producties die bedrijven een duurzaam concurrentievoordeel opleveren. ‘Experience like no other’ is daarbij het devies.

Delen via

Vergelijkbare berichten