Ekwadraat 10 jaar op zoek naar energieoptimalisatie!

Ekwadraat viert dit jubileum op verschillende momenten (10 activiteiten gericht op het inzamelen van geld voor Serious Request) in 2013, maar vandaag, 1 mei, is een speciale dag op kantoor, gebak bij de koffie en een cadeau voor de relaties van Ekwadraat.

 

Als dank voor het vertrouwen en enthousiasme krijgt iedere klant een speciaal ‘E-kookboek’ van Ekwadraat cadeau. Een digitaal kookboek met onderscheidende gerechten dat samen met Reitze Spanninga ontwilkkeld is. De keuze voor een kookboek was snel gemaakt. Samen aan tafel gaan ‘verbindt’, worden gesprekken gevoerd en meningen gedeeld. Op deze wijze komt het merendeel van de projecten van Ekwadraat tot stand.

 

Vanaf de start heeft Ekwadraat bedrijven begeleidt op het gebied van innovatieve en duurzame energieprojecten. Ekwadraat adviseert agrariërs, overheden, MKB en (grote) industrieën en projectontwikkelaars over energiebesparing en duurzame energieopwekking. Met name de zuivelindustrie, maar ook de renovatiebouw is een groeimarkt voor Ekwadraat. Dit jaar verwachten we ruim 30% groei.

 

In 2007 en 2010 is de FD Gazellen Award gewonnen voor snelst groeiend bedrijf in Friesland in de categorie tot € 2 miljoen omzet per jaar. Daarnaast is Douwe Faber in 2009 als 2de geëindigd als Entrepreneur of the Year (Ernst&Young).

Delen via

Vergelijkbare berichten