Empatec haalt Bos Mechanisatie en Beijk Catering in huis

Empatec is voor zijn ‘niet-kernactiviteiten’ op zoek gegaan naar partners met expertise, die Empatec ontzorgen. Empatec wil zich namelijk meer focussen op haar eigen dienstverlening. Bos en Beijk Catering gaan de samenwerking met Empatec aan voor langere tijd. Bij Bos gaat het om detachering van acht onderhoudsmonteurs van Empatec en bij Beijk om vier medewerkers.

Samenwerking Empatec en Bos Mechanisatie
In de loop der jaren zijn bij Empatec ervaren mensen met pensioen gegaan. Zij kenden de kneepjes van het vak. Machines worden ook steeds complexer en lastiger in onderhoud. Empatec vond in Bos Mechanisatie de aangewezen partij om deze aspecten aan te pakken. Bos zorgt bij Empatec voor onderhoud van de machines van Empatec, de inkoop ervan, de keuring en brengt structuur aan in het werkproces. Dit heeft als doel dat de machines vaker en langer kunnen draaien en de veiligheid gewaarborgd is. Een werkleider van Bos stuurt de werkplaats bij Empatec aan.

Feite Bakker, eigenaar Bos: “We zijn erg blij met deze samenwerking. We dragen bij aan de maatschappij, werken met fijne mensen en gaan er daarmee zelf ook op vooruit”

Samenwerking Empatec en Beijk Catering

Met Beijk Catering haalt Empatec expertise en kwaliteit binnen van een ervaren en professioneel cateringbedrijf. Met deze professionalisering zorgt Empatec voor meerdere verbeteringen: een

kwalitatieve leeromgeving voor SW medewerkers en een opleidingskans voor medewerkers die willen en kunnen uitstromen naar andere vestgingen van Beijk, maar ook naar het bedrijfsleven. Daarnaast zorgt Beijk voor aanpassing van de locaties. Empatec voldoet met de uitbesteding volledig aan de hygiëne en Arbo- en milieuwetgeving. Twee werkleiders van Beijk sturen de kantinemedewerkers op beide vestigingen aan.

Marcel de Boer, bedrijfsleider Beijk: “Wij zijn betrokken bij mensen, de maatschappij en onze regio. Deze samenwerking is daar een prachtig voorbeeld van”.

Delen via

Vergelijkbare berichten