EV-Solutions gaat samenwerken met Vision Car Lease

Punt 1: Elektrisch rijden, hoe pak je dat aan?

We kunnen er wel omheen draaien, maar voordat je elektrisch gaat rijden wil je een paar dingen goed uitgezocht hebben. Welke auto past bijvoorbeeld bij mijn mobiliteitsbehoefte? Wat wordt mijn oplaadstrategie? Wat zijn mijn persoonlijke fiscale overwegingen? Zijn er nog subsidies? Juist dat is de kracht van EV-Solutions en die staan je met raad en daad terzijde. Je krijgt eerlijk advies; wat er het best bij jouw situatie past.

Punt 2: Hoe houd ik de kosten in de hand? Krijg ik wel eerlijke voorwaarden?

Vision Car Lease heeft voor transparantie in de lease-industry de lat op nieuwe hoogte gelegd. Ten dele door volledige inzage in de samenstelling van de leaseprijs en door een innovatieve eindafwikkeling van het leasecontract bij full operational lease.

Bij aanvang wordt een open calculatie getoond waarbij de componenten vervangend vervoer, reparatie, onderhoud, banden en gecalculeerde restwaarde inzichtelijk zijn gemaakt. Bij afloop van de contractperiode maakt Vision Car Lease een afrekening waarbij de meeropbrengsten verdeeld worden op basis van een fifty-fifty vergoeding.

Op de foto v.l.n.r. Marc von Reth van Vision Car Lease B.V. en Tsjeard Piter Mast van EV-Solutions.

Delen via

Vergelijkbare berichten