EV-Solutions verhuisd naar De Boeg in Drachten

EV-Solutions, een toonaangevende Nederlandse leverancier -met Friese roots- van elektrische laadoplossingen, kondigt met trots aan dat het bedrijf begin september is verhuisd van het Morrapark naar een ruimere locatie aan De Boeg in Drachten. Deze verhuizing is een cruciale stap om de groei van het bedrijf te ondersteunen en ruimte te bieden voor uitgebreide demonstraties van hun innovatieve laadoplossingen voor (bedrijfs)auto’s.

De nieuwe locatie aan De Boeg biedt EV-Solutions de mogelijkheid om hun klanten een nog betere ervaring te bieden. Hier kunnen klanten niet alleen voorlichting krijgen over het uitgebreide assortiment laadstations, maar ook live demonstraties bijwonen en de nieuwste technologieën ervaren. Door de ruimere faciliteiten kan ook de voorraad vergroot worden voor het garanderen van snelle leveringen en implementaties.

“Deze verhuizing is een mooie mijlpaal voor EV-Solutions. We zijn enorm gegroeid en willen zowel onze klanten alsook onze medewerkers de best mogelijke ervaring bieden. Onze nieuwe locatie stelt ons in staat om dat te doen,” aldus Tsjeard-Piter Mast, Managing Director van EV-Solutions.

Duurzame mobiliteit

EV-Solutions blijft zich inzetten voor het bevorderen van duurzame mobiliteit en het bieden van hoogwaardige laadoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Klanten en partners zijn van harte welkom om de nieuwe locatie te bezoeken en de nieuwste innovaties in elektrische laadtechnologie te ontdekken.

Vergelijkbare berichten