Even geen gehoor…..

Na ruim 28 jaar te zijn gevestigd op de Verlengde Schrans te Leeuwarden verhuizen Pento Audiologisch Centrum Friesland, Vroegbehandeling en Dyslexie Netwerk Pento per 25 maart 2024 naar een nieuwe locatie. Vanaf die datum zijn wij gevestigd op de Media Innovatie Campus (MICA), Sixmastraat 15 te Leeuwarden.

Het Audiologisch Centrum heeft sinds de oprichting op 29 maart 1976 op de Stationsstraat te Leeuwarden een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het centrum begon als zelfstandige, kleine, organisatie die zich met name bezig hield met kinderen en volwassenen met gehoorproblemen. Inmiddels is het een expertisecentrum op het gebied van gehoor, taal en spraak.

Het centrum is al een tijdlang onderdeel van stichting Pento, experts in horen, spreken en verstaan, met diverse locaties in het noorden, oosten en midden van het land.

De zorg is daarbij ook uitgebreid. Naast de reguliere audiologische zorg wordt er inmiddels specialistische zorg geboden op het gebied van taalspraakproblematiek, meertaligheid, tinnitus, vroegbehandeling en sinds 10 jaar ook dyslexiezorg via het dyslexienetwerk van Pento. Verder beschikt het Audiologisch Centrum over een Hoorinfotheek waar uitgebreid advies wordt gegeven over hoorhulpmiddelen.

Dit wordt allemaal uitgevoerd door enthousiaste, innovatieve professionals.

Daarmee passen we dus prima binnen het concept van de MICA, een bruisend, groeiend, innovatienetwerk van bedrijven, opleidingen en ervaren professionals in de creatieve industrie. Met veel mogelijkheden tot samenwerking en innovatieve ontwikkelingen maakt ons dat klaar voor de toekomst.

Vergelijkbare berichten

Geen vergelijkbare berichten gevonden