Evenementenjaarkalender Leeuwarden breed verspreid

Mede dankzij Project Nieuw Zaailand en Stichting Parkeergarages Leeuwarden heeft Marketing Leeuwarden dit jaar twee versies kunnen ontwikkelen. Een versie voor Leeuwarden en directe omgeving en een versie voor de rest van Friesland. De informatie over de evenementen is op beide kalenders gelijk, alleen de coupon onderaan de kalender verschilt.

 

Gratis praamvaart voor inwoners van Leeuwarden

Op de Leeuwarder versie biedt Marketing Leeuwarden samen met de VVV Leeuwarden en Stichting Praamvaren Leeuwarden de inwoners van de stad een gratis praamvaart door de grachten van hun eigen stad aan. Bewoners van Leeuwarden krijgen deze kalender inclusief coupon voor het Praamvaren rond 14 april thuis gestuurd via TNT. Op die manier hoeven de bewoners van de Friese hoofdstad geen enkel groot evenement meer te missen! Met deze coupon kan men naar de VVV Leeuwarden om deze te laten verzilveren voor vrijkaarten voor het Praamvaren op 23, 24 of 25 april (zolang de voorraad strekt).

 

Gratis parkeren voor bezoekers van Friese hoofdstad

Op de versie voor de rest van Friesland wordt, in samenwerking met Project Nieuw Zaailand en Stichting Parkeergarages Leeuwarden, gratis parkeren aangeboden op een willekeurige zaterdag in juni, juli, augustus of september. De zogenaamde ‘Friesland versie’ wordt verspreid onder ca. 300 toeristische locaties in Friesland (waaronder campings, musea, hotels, jachthavens, enz.), 12.500 exemplaren worden meegezonden met het magazine ‘Friesland Post’ en daarnaast gaat er vanaf eind april een Leeuwarder promotieteam Friesland in, om daar tijdens verschillende evenementen deze evenementenkalender uit te delen.

 

Delen via

Vergelijkbare berichten