EXPO Noordoost Fryslân is flink Dwaande!

Drok dwaande met de voorbereidingen
De organisatoren zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen van het evenement. De verschillende onderdelen van de beurs zoals de ondernemersavond, het symposium en het entertainment moet goed op elkaar afgestemd zijn. Vooral de indeling van de stands vergt veel aandacht. “Ieder bedrijf  wil graag goed tot zijn recht komen dus daar besteden we veel aandacht aan”  , aldus de organisatie.


Ondernemersavond op donderdag 6 oktober
Aansluitend op de officiële opening op donderdag 6 oktober aanstaande zal de beurs geopend worden voor publiek. De ondernemersavond zal vanaf 18.00 uur van start gaan in een speciaal aangeklede Expo tent. Naast de aftrap van het nieuwe H&I seizoen kunnen ondernemers uit heel Noordoost Fryslân netwerken en presentaties bijwonen gedurende deze netwerkavond. Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan gedaan worden via www.expo-nof.nl. Veel ondernemers worden ook via hun vereniging al uitgenodigd. De ondernemersavond is vergelijkbaar met eerdere grote bijeenkomsten die georganiseerd zijn onder het ‘Dwaande’ thema zoals in de Kruidhof in Buitenpost en in de Colle te Kollum. Honderden ondernemers kwamen hier op af.

Gratis Symposium met Tweede Kamerlid Lutz Jacobi
Tijdens het symposium op vrijdagochtend 7 oktober 2011 zullen diverse gastsprekers ingaan op het Dwaande thema onder leiding van Rendert Algra. Tweede Kamerlid Lutz Jacobi is hoofdgastspreker tijdens het symposium en zal onder andere samen met Niek Geelhoed (Kabel Noord), Roelof Kuik (Thús Wonen), Eise van der Sluis (Achtkarspelen) en Jelle Boerema (Kollumerland c.a.) het programma inhoudelijk verzorgen. Deelname aan het symposium is geheel gratis en inclusief koffie, gebak, broodbuffet en een entreekaart voor de beurs.

Delen via

Vergelijkbare berichten