Familiebedrijf Weidenaar uit Dokkum bestaat 85 jaar

Het familiebedrijf ,dat ooit begon in Niawier als dorpslager, bestaat 85 jaar. Een mijlpaal in de geschiedenis van familie Weidenaar waar het bedrijf het hele jaar op verschillende manieren en momenten bij stil staat.  Op de webpagina friesedrogeworst.nl/85jaar, die vandaag gelanceerd is,  kunt u alles lezen over de gebeurtenissen in het bedrijf en over de familie.

We vieren het samen met u

‘Vorige week ben ik op bezoek geweest bij de heer Boersma uit Ferwerd om hem persoonlijk te feliciteren met zijn 85ste verjaardag. Tijdens het koffie uurtje van het verzorgingshuis in Ferwerd hebben we gezongen, getrakteerd op worst en hebben we de heer Boersma een cadeau aangeboden met daarin lekkere vlees en worstproducten uit eigen keuken’ aldus Wini Weidenaar van familiebedrijf Weidenaar.

Voor een korte impressie van het bezoek aan de heer Boersma kunt u op onze site het filmpje bekijken: http://www.friesedrogeworst.nl/consument/worstblog/7-post/144-85-jarig-bestaan-vieren-we-samen. 

Op 14 juni trakteert Weidenaar in Drachten op Friese droge worst

In het teken van het jubileum trakteert Weidenaar op 14 juni op Friese droge worst in het centrum van Drachten. Samen met Praat mar Frysk is Weidenaar vanaf 16:00 uur te vinden in het centrum van Drachten.

Op naar het honderdjarig jubileum

‘We vieren nu op unieke wijze dat we 85 jaar bestaan maar natuurlijk zijn wij ook volop bezig met de toekomst. In Dokkum hebben wij dit jaar het pand uitgebreid met achthonderd vierkante meter. Hieruit blijkt dat we een gezond bedrijf zijn dat groeit. Ons doel is dan ook om steeds meer mensen kennis te laten maken met onze producten. Dus wat ons betreft; op naar de honderd jaar’ aldus Lieuwe Weidenaar directeur familiebedrijf Weidenaar.

Delen via

Vergelijkbare berichten