Fashion meets food in vernieuwd Rinsma Fashion Plaza

Ruim 1.250 m. winkeloppervlak vernieuwd

Tijdens de verbouwing heeft ruim de helft van Rinsma’s 2.500 m. winkeloppervlak een metamorfose ondergaan. Zo is op de begane grond het Rinsma Voorhuis gecreëerd. Deze sfeervolle centrale ruimte is ingericht met authentieke Friese materialen en producten. Op de eerste verdieping bevindt zich het nieuwe 110 m. grote grand fashion café. Dit etablissement wordt gerund door het kwaliteitsrestaurant Lyf’s uit Beetsterzwaag, waarmee het beste samenkomt van twee bekende Friese bedrijven. Grand fashion café “De Heeren van Rinsma” biedt een uitgebreide menukaart met een keur aan streekproducten en luxe lunches.

 

Opening grand fashion café

Op zaterdag 9 maart vindt om 11.30 uur de officiële opening plaats van het grand fashion café. Deze hande­ling wordt verricht door burgemeester mevr. F. Ravesteijn van de gemeente Opsterland samen met chef-kok en eigenaar Theun Rooks van restaurant Lyf’s. De verbouwing van Rinsma valt precies in het jaar waarin de zaak haar 125-jarig jubileum viert. Later in het seizoen besteedt de modewinkel hier meermaals aandacht aan met diverse jubileum acties en -evenementen.

 

Gekozen tot ‘Leukste winkel van Friesland’

Rinsma Fashion Plaza staat tot ver over de Friese provinciegrens bekend om haar totaalbeleving rond mode. Volgens deze formule organiseert de modezaak regelmatig modeshows in het eigen Rinsma Modetheater. De verbouwing is een volgende stap om van winkelen een volwaardig dagje uit te maken. Met haar formule boekte de modewinkel in het verleden al regelmatig succes. Zo werd Rinsma in 2005 uitgeroepen tot ‘Beste Zelfstandige Winkel van Nederland’ en in 2010 tot ‘Beste Familiebedrijf van Friesland’. In 2012 werd Rinsma gekozen tot ‘Leukste winkel van Friesland’ door zowel het winkelend publiek als een vakjury.

Delen via

Vergelijkbare berichten