Feestelijk jubileum Douglas Sneek, Parfumerie Jolanda bestaat 30 jaar

Komend voorjaar is het maar liefst 30 jaar geleden dat Jolanda Bloksma de deuren opende van haar eigen Parfumerie in Sneek. Voorheen bekend als ‘Parfumerie Jolanda’ in de Peperstraat, maar sinds 2015 onder de vlag van Douglas franchise. Een bijzondere mijlpaal, die in de periode van 8 t/m 20 april groots gevierd gaat worden met unieke deals en feestelijke acties.

Jolanda Bloksma viert een mijlpaal van drie decennia ondernemerschap en 40 jaar ervaring in de beauty branche en is inmiddels verankerd in het bruisende centrum van Sneek. Jolanda, die eigenlijk al haar hele leven lang in de wereld van geuren en cosmetica thuishoort, viert haar 30-jarig jubileum groots. Als klein meisje dwaalde ze al door de schappen van de drogisterij (Drogisterij Bloksma in Franeker) van haar ouders. Het ondernemerschap werd haar met de paplepel ingegoten, en al snel had ze haar eigen pad gevonden in de geurige wereld van parfums en cosmetica.

Touwtjes in handen

Op haar 24e nam ze de touwtjes stevig in handen door in januari ‘94 de zaak van haar ouders over te nemen en niet veel later de iconische Parfumerie Jolanda in Sneek (voorheen in de Peperstraat) te openen. Jolanda sloot zich aan bij de “Pour Vous” keten en beleefde daar naar eigen zeggen gouden jaren met maar liefst drie nominaties voor “Pour Vous van het jaar”. In 2011 besloot ze door te gaan als zelfstandige Parfumerie en heeft ze zich door de magere crisis jaren geknokt door zich te onderscheiden met exclusieve niche-producten, waarmee ze een trouwe klantenkring naar de Parfumerie bleef trekken.

In 2014 raakte Jolanda in gesprek met Douglas over de start van een franchise Douglas in Sneek. Enige tijd daarvoor was Douglas gestart met een franchise formule binnen de Parfumerie Branche. Deze Douglas formule biedt lokale ondernemers de kans deel uit te maken van een sterke, landelijke Retail formule met de daarbij behorende voordelen. Sneek was toe aan een vestiging van Douglas in de stad. Ze besloot de uitdaging aan te gaan, en als kroon op haar ondernemer reis, werd Jolanda in 2015 de trotse eigenaresse van één van de 17 franchise stores van Douglas met een nieuwe locatie aan het Schaapmarktplein. Een grote naam in de Parfumerie wereld en inmiddels niet meer uit het Sneker straatbeeld weg te denken. Met name de jeugd heeft sinds enige tijd haar weg naar de winkel gevonden. Grotendeels dankzij “Tiktok“ waar influencers producten promoten die bij Douglas verkrijgbaar zijn.

Het team

Jolanda haar toewijding, passie en doorzettingsvermogen hebben geleid tot een bloeiend bedrijf met een vast team dat bekend staat om zijn persoonlijke advies, expertise en hoogwaardige producten. Met steun van haar vaste team dat altijd achter haar staat, hoopt ze nog jaren verder te kunnen groeien. Het team bestaat momenteel uit maar liefst 7 dames en 1 heer, die er keihard voor werken om de Douglas tot groot succes te maken en haar met raad en daad terzijde staan. Annemieke, dit jaar ook 30 jaar in dienst, Esther, 18 jaar in dienst en Myrthe 12 jaar in dienst, destijds vanuit de Parfumerie mee verhuist naar Douglas en zijn de vertrouwde gezichten met vakkennis in de winkel voor de vaste klanten. De jongere collega’s zijn erg gedreven en kunnen alles vertellen over de nieuwste trends op het gebied van beauty. Een mooie mix van leeftijden en karakters wat elkaar goed versterkt en in teamverband functioneert als een geoliede machine. Een open en hecht team dat heel betrokken is en samen beslissingen maakt.

Klanten met een tevreden gevoel de deur uit laten gaan

Of u opzoek bent naar een heerlijke nieuwe geur, of het beste skincare advies, met inmiddels 30 jaar ervaring bent u bij Douglas Sneek aan het goede adres. Met de passie en kennis helpen de beauty advisors maar al te graag. De missie is om de klanten te voorzien van de beste producten en service, en met een tevreden gevoel de deur uit te gaan. Daarnaast draagt u bij aan het behoud van kleine zelfstandige bedrijven en winkels in het straatbeeld door bij deze Douglas te winkelen.

In de periode van 8 april tot 20 april, zal de winkel in het teken staan van dit feestelijke jubileum. Kom langs voor een geurige ontdekkingsreis, unieke deals en een feestelijke sfeer!

Vergelijkbare berichten