Ondernemend Friesland nieuws

Feestelijke opening nieuw pand Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden

Feestelijke opening nieuw pand Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden

Alfa Accountants en Adviseurs viert op vrijdag 18 oktober de feestelijke opening van haar nieuwe pand aan de Lynbaan 25 in Leeuwarden. Het kantoor is een van de meest duurzame kantoorpanden van Nederland. Klanten, relaties, buren en het bedrijfsleven zijn van harte uitgenodigd tussen 15.45 en 21.00 uur.

De opening wordt verricht door burgemeester Sybrand Buma. Bezoekers krijgen een rondleiding door het nieuwe pand dat ruimte biedt aan 35 medewerkers. Er is tijdens de feestelijke bijeenkomst van alles te doen. Zo is er muziek, staan er diverse foodtrucks op het terrein en voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten. Kinderopvang is aanwezig. Een geschenk meenemen is niet nodig. Eventuele giften worden gegeven aan de Waddenvereniging. Voor meer informatie zie www.waddenvereniging.nl.

Het pand voldoet aan de hoogste BREAAM-norm en is energieneutraal. BREEAM is een internationaal keurmerk om de duurzaamheid van gebouwen in kaart te brengen. Dit sluit aan bij het  

 

B Corp-lidmaatschap van Alfa. B Corp is een wereldwijd netwerk van ondernemingen die duurzaam en sociaal ondernemen. Het pand is gebouwd door Jorritsma Bouw uit Bolsward. Borren Staalenhoef Architecten uit Leeuwarden heeft het gebouw ontworpen.

 

Alfa is al meer dan 75 jaar sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Alfa wil graag duurzame meerwaarde creëren voor lokale ondernemers. Onder de opdrachtgevers zijn veel familiebedrijven. Met 33 kantoren verdeeld over geheel Nederland geeft de organisatie ook letterlijk invulling aan de slogan ‘Overal dichtbij’. Alfa kan naast de dienstverlening op het gebied van accountancy ook de klant ondersteunen op het gebied van HRM-zaken, financieringsaspecten, subsidieadvies, bedrijfsadvies, fiscaliteit en juridisch advies. Kijk voor meer informatie op de website www.alfa.nl. Meer informatie over de nieuwbouw van Alfa vind je op www.alfa.nl/nieuwbouwleeuwarden.

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie
Kenneth Smith_Hr H Roelfsema
Hans Roelfsema
Kenneth Smit
Persoonlijke ontwikkeling