Festival of Inventions op 16 maart in Leeuwarden

Impuls door kennis en verandering

Veranderingen volgen elkaar tegenwoordig steeds sneller op; windturbines inspecteren we al met drones en we leren een mammoettanker besturen in een simulator. We ontwikkelen duurzame kunststof producten voor 3D-printers en maken de provincie Fryslân in zijn geheel gastvrijer voor CH2018. Maar ook spreken we tegenwoordig over Smart Dairy Farming en Veemanagement 2.0.

Onderzoek en innovatie aan de drie hogescholen draagt bij aan deze veranderingen. Samen met onderzoekers, studenten, bedrijfsleven en (semi)publieke sector, vertalen we bestaande en nieuwe kennis naar de praktijk. We zorgen dus voor onderzoeksresultaten waar de praktijk direct haar voordeel mee kan doen.

Deze mooie concrete onderzoeksresultaten en toepassingen willen de hogescholen graag met u delen tijdens het Festival of Inventions. En, nog belangrijker, ze willen samen met u brainstormen over toekomstig onderzoek zodat ze als hogescholen nog beter een impuls kunnen geven aan de regio.

Complete programma en registratie Festival of Inventions

Bent u nieuwsgierig naar de kracht van innovatie en onderzoek? Of wilt u één of meerdere workshops bezoeken? Kijk voor het hele programma van 16 maart en registratie mogelijkheid op www.festivalofinventions.nl.

Delen via

Vergelijkbare berichten