FIB Beer Systems zet nieuwe stap met verhuizing naar Heerenveen

FIB Beer Systems kondigt met trots aan dat het bedrijf zal verhuizen naar een nieuwe locatie op het internationaal bedrijvenpark Heerenveen aan de Icarus. Vanaf augustus zal het bedrijf haar intrek nemen in dit moderne pand. De beslissing om te verhuizen is het gevolg van de sterke en aanhoudende groei van de markt voor tankbier en de rol van FIB Beer Systems in deze groei.

Bewezen staat van dienst en wereldwijde installaties
De markt voor tankbier heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, en FIB Beer Systems heeft een belangrijke rol gespeeld in het leveren van hoogwaardige tankbiersystemen om aan deze groeiende vraag te voldoen. Door deze groei is het bedrijf uit haar huidige locatie in Leeuwarden gegroeid. Hoewel het de thuisbasis was van FIB Beer Systems en zusterbedrijf FIB Industries, bood de gedeelde locatie niet langer voldoende ruimte om de groei te ondersteunen.

Om aan de toenemende marktvraag te kunnen blijven voldoen, heeft FIB Beer Systems ervoor gekozen om te verhuizen naar de nieuwe locatie in Heerenveen. Het nieuwe pand op de Icarus biedt ruimte voor uitbreiding en groei in de komende jaren. Directeur Cor Ax benadrukt dat FIB Beer Systems in dit pand zeker de komende tien jaar voldoende ruimte heeft om verdere groei te realiseren en haar leidende positie in de markt te behouden.

Realisatie van ESG-doelstellingen
Naast de groeimogelijkheden draagt de nieuwe locatie ook bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf. FIB Beer Systems is vastbesloten om haar impact op het milieu te verminderen en haar bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. In het nieuwe pand kan het bedrijf het stroomverbruik verminderen en een prettigere werkomgeving creëren voor haar medewerkers. Door deze focus op Environmental, Social, en Governance (ESG) aspecten toont FIB Beer Systems haar betrokkenheid bij verantwoord ondernemen en het creëren van een positieve impact op de samenleving.

FIB Beer Systems kijkt uit naar de verhuizing naar Heerenveen en is ervan overtuigd dat dit de volgende stap is in haar groeitraject. Het bedrijf blijft zich focussen op het leveren van hoogwaardige tankbiersystemen en het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten. Met de nieuwe locatie en verbeterde faciliteiten is FIB Beer Systems klaar om haar succesverhaal voort te zetten in een groeiende markt voor tankbier.

FIB Beer Systems
FIB Beer Systems is een bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van tankbierinstallaties. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor de belevering van bier tussen brouwerijen en cafés. FIB Beer Systems heeft een wereldwijde aanwezigheid en levert tanks van 125 liter of meer aan voornamelijk brouwerijen en daarnaast aan horecagelegenheden en evenementen.

Meer over FIB Beer Systems: www.fibbeersystems.nl.

Vergelijkbare berichten