Finale van dé Jonge Ondernemersprijs

De finalisten kunnen zich tijdens de finaleavond nog eenmaal bewijzen aan de jury en het publiek in de zaal. Per provincie reiken we de provincieprijs uit. Eén van deze drie wint, na een spannende eindstrijd, uiteindelijk dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2012. Dit jaar reiken we ook, voor het eerst, een aanmoedigingsprijs uit aan één van de vier overgebleven finalisten.

 

Wie staan er nu eigenlijk in de finale?

 

Voor Groningen: Alina Bijzitter van Slim! Makelaardij, Dirk-Jan Huizingh van Peperzaken en Jeroen Hummel van Hummel Tuin Totaal.

 

Voor Drenthe: Greetje Veneboer van Kynologisch Centrum Jeugdzorg en Peter Koops van Xpression Manager.

 

Voor Friesland: Linda Lettinga van Consulinn en Julien Scholte van Juuls Jackets.

 

Wij leggen als organisatie momenteel de laatste hand aan een inspirerende, spetterende finaleavond. Dat het spannend wordt staat vast! Beleef deze prachtige finaleavond met ons mee. Je bent maandag 19 november van harte welkom vanaf 19.00 uur in Theater De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1 in Assen.

 

Er kunnen nog kaarten worden besteld via onze website: www.jongeondernemersprijs.nl voor € 12,50 per persoon. Voor vragen en meer informatie kan er contact worden opgenomen met het secretariaat via info@jongeondernemersprijs.nl.

 

Graag tot ziens op 19 november!

Delen via

Vergelijkbare berichten