Finale Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2011

Programma 12 april

15.00 uur                      Ontvangst

15.45 uur                      Welkom door Jorrit Volkers, voorzitter Stichtingsbestuur

16.00 uur                      Presentatie genomineerden en juryondervraging

17.15 uur                      Walking dinner

18.20 – 19.00 uur          Live Uitzending Omrop Fryslân

                                   Bekendmaking van de winnaar en uitreiking van de prijs door

John Jorritsma, Commissaris der Koningin 

18.55 uur                      Fotomoment winnaar VFOJ 2010

19.00 uur                      Walking dinner voortzetting en informeel programma

Uw aanwezigheid

Indien u aanwezig wilt zijn bij één van de programma onderdelen of het gehele programma, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit vooraf aan ons kenbaar te maken door een mail te zenden aan els.wierenga@kvk.nl.

Finale

De drie genomineerden zullen door een vakjury worden ondervraagd. Ook het publiek zal haar stem kunnen laten gelden. De prijs, speciaal vervaardigd door Koninklijke Tichelaar Makkum, zal worden uitgereikt door John Jorritsma, Commissaris der Koningin in Fryslân. Omrôp Fryslân zal in een rechtstreekse uitzending verslag doen van de finale.

 

Jury

De jury voor de beoordeling van de Friese Onderneming van het Jaar 2011 bestaat uit: Sjoerd Galema, gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Fryslân (juryvoorzitter), Diana Monissen, Voorzitter van de Raad van bestuur van De Friesland Zorgverzekeraar, Hans Snijder, Hoofdredacteur Leeuwarder Courant en Piet Smit, directeur Poiesz Supermarkten.

 

Founders

De Verkiezing wordt mogelijk gemaakt door: Caparis, Deloitte, Friesland Bank, Friesland Lease, De Friesland Zorgverzekeraar, Fritom, Kamer van Koophandel Noord Nederland, Nauta EvenementenCommunicatie, NDC Mediagroep, Randstad, Stenden Hogeschool en de Provincie Fryslân.

 

Delen via

Vergelijkbare berichten