Finalisten de Jonge Ondernemersprijs trekken eindsprint met sms

De codes per finalist zijn:

Friesland:
JOP B – Bas Hollenberg van Grand Café De Walrus
JOP C – Chantal Hoevers-Prins van Lobstar Label
JOP D – Jolanda Duijnker van Peduzzi Interieur & Design

Drenthe:
JOP E – Sietze Ezinga van Kookstudio Assen
JOP F – Ineke Broerse van Mightyduck
JOP H – Nico Huizing van Huizing Harvest

Groningen:
JOP A – Alex Bakker van Werk&Zo Recruitment
JOP G – Dagmar Bolwijn van Thuis Nieuwbouwmakelaars
JOP i – Peter van der Tang van Negotica

Traject

De finalisten van de JOP hebben al een intensief en leerzaam traject achter de rug. Zij hebben de afgelopen maanden deelgenomen aan media- en presentatietrainingen en hebben zich twee keer gepresenteerd tijdens een netwerkbijeenkomst in hun provincie. Hiermee konden zij stemmen winnen van het publiek. Deze stemmen tellen voor 25% mee voor hun eindscore. Ook zijn zij tot en met 18 november bezig zoveel mogelijk publiciteit voor zichzelf en voor de JOP te realiseren. Deze publicaties worden gebundeld in een mediaportfolio en tellen voor 20% mee voor de eindscore. De jurybeoordeling tijdens het traject en de finaleavond telt mee voor 50%. De uitdaging die hen nu eerst staat te wachten, is het verzamelen van sms-stemmen. Deze tellen mee voor 5% van de eindscore.

Finaleavond op 22 november
Tijdens de finaleavond van de JOP op dinsdag 22 november aanstaande in de Oosterpoort te Groningen worden de winnaars bekend gemaakt. Per provincie komt er een provinciewinnaar. Eén van deze drie winnaars wint ook dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden.

Over JOP

Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden is een initiatief van Jong Bedrijven Netwerk Fryslân, Jong Bedrijven Netwerk Groningen, Jong Bedrijven Netwerk Drenthe en het Ondernemerskompas. De JOP wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. De finaleavond vindt plaats op dinsdag 22 november 2011 vanaf 19.00 uur in Groningen. Met de JOP wil de organisatie veelbelovende ondernemers uit Groningen, Drenthe en Friesland gestart tussen 1 januari 2006 en 31 december 2009 een extra stimulans geven.

De hoofdsponsoren van JOP2011 zijn de Kamer van Koophandel Noord-Nederland, NDC Mediagroep, Gemeente Groningen, Provincie Groningen, Bos&Bos Catering en ABN Amro. Vorig jaar is de JOP gewonnen door Jonathan Teoh van Doppio Espresso.

Delen via

Vergelijkbare berichten