Finalisten dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2011 bekend

De Friese finalisten die doorgaan naar de finale op 22 november zijn:


1 Bas Hollenberg, De Walrus te Leeuwarden en Sneek

2 Chantal Hoever-Prins, Lobstar Label te Sneek

3 Jolanda Duijnker, Peduzzi Interieur & Design te Gorredijk

Traject tot aan de finale
De 9 finalisten gaan door naar de finale op 22 november 2011 in de Oosterpoort te Groningen. Tot aan de finale presenteren zij zich op diverse bijeenkomsten in hun eigen provincie.. Hiermee realiseren zij publiciteit voor hun onderneming en verzamelen ze punten. Ook kunnen ‘fans’ via sms hun stem geven aan de finalist. De punten, de sms-berichten en het juryoordeel bepalen samen de eindscore van de finalist.

Vier prijzen tijdens de finaleavond
Op de finaleavond worden vier bokalen uitgereikt: er komt een winnaar per provincie en één van deze drie winnaars wint ook nog Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Bovendien krijgen de winnaars elk een advertentie-waardecheque overhandigd van NDC Mediagroep.

Over JOP

JOP is een initiatief van Jong Bedrijven Netwerk Fryslân, Jonge Bedrijven Netwerk Groningen, Jong Bedrijven Netwerk Drenthe en het Ondernemerskompas. Met de prijs wil de organisatie veelbelovende ondernemers uit Groningen, Drenthe en Friesland gestart tussen 1 januari 2006 en 31 december 2009 een extra stimulans geven. Achter de schermen bundelen zo’n twintig ondernemers, op vrijwillige basis, hun krachten en maken JOP daarmee elk jaar weer tot een groot succes.

Delen via

Vergelijkbare berichten