Finalisten ondernemerprijs ‘De HET’ 2014 bekend

De finalisten zijn gepresenteerd op een speciale lunchbijeenkomst bij Stenden Hogeschool. Ook werd daar een bijzondere samenwerking bekendgemaakt voortkomende uit een samenwerkingsverband van drie finalisten van 2013, Label 58. De drie finalisten Mannen van Staal, Pyrasied en Greenfortune hebben samen een nieuw interieur bedrijf opgericht. ,,Zo zie je dat er mooie dingen uit De HET voortkomen. Ik wens alle finalisten van 2014 nu ook veel succes’’, aldus wethouder Henk Deinum van Leeuwarden.

 

De finalisten gaan een speciaal traject in waarin de jury kijkt naar de bedrijfsvoering. Daarnaast worden de deelnemers ‘geschoold’ in hun ondernemerschap, via oa een presentatie/mediatraining. Begin maart doen de zes genomineerden hun finale presentatie. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de businessbeurs TEL, op 18 maart 2014 in het WTC.


 

De jury kijkt naar vijf elementen van de deelnemende bedrijven: hoe gaan ze om met marketing & verkoop, de financiën, duurzaamheid, innovatie en strategie. Finalisten krijgen ondersteuning van professionals en krijgen een stand aangeboden op de TEL 2014.

Een zestal ondernemers uit Leeuwarden vormt de jury van De HET. Dit zijn:  juryvoorzitter Rob Lijzenga van de Rabobank, horecaondernemer Arjen Rusticus van de Walrus, Annet van der Meulen van Nivo Noord, Karin Langhout van schildersbedrijf Elzinga,  Natasja Kesteloo van Noordplan en Trudie Timmerman van LED Factory.

Deze ondernemersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leeuwarden, Inqubator Leeuwarden, Incassade deurwaarders en incasso, Bentacera Accountants & Raadgevers, Merkmakers en Wij van PS.

Delen via

Vergelijkbare berichten