Finalisten Ondernemersprijs Noordoost Friesland bekend

Bedrijfsbezoek door deskundige jury
Vrijdag 1 juni aanstaande zal de jury een bedrijfsbezoek brengen aan de drie finalisten. De jury bestaat dit jaar uit: Piet Adema (waarnemend burgemeester gemeente Achtkarspelen), Hans Konst (Gedeputeerde Provincie Fryslân), Geesje Duursma, De Pleats (winnaar 2010), Eric Nicolai (Rabobank Noordoost Friesland) en Wouter de Groot (Kamer van Koophandel). Dit bedrijfsbezoek is doorslaggevend voor het winnen van de Ondernemersprijs.

Kom vrijdag 22 juni naar de uitreiking
Naast de uitreiking van de ondernemersprijs is deze avond een uitstekend netwerkmoment voor ondernemers en bestuurders uit Noordoost Friesland. Wilt u deze netwerkavond bijwonen? Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl. Net als voorgaande jaren wordt er een spraakmakend entertainmentprogramma verzorgd. Uiteraard zijn er tijdens de feestelijke finaleavond voorzieningen getroffen om het EK voetbal op groot scherm te volgen als Nederland speelt.

De finalisten maken kans op een uitgebreid prijzenpakket
De regio Noordoost Friesland heeft zich ten doel gesteld om zichzelf nadrukkelijker op de bedrijfseconomische kaart van Friesland te zetten. Om het ondernemerschap in de regio te stimuleren hebben een aantal ondernemers uit de regio Noordoost Friesland het initiatief genomen voor deze prijs. De ondernemersprijs levert je behalve een kritische bedrijfsanalyse door een deskundige jury, ook een interessant prijzenpakket en de nodige publiciteit op! De winnaar van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland ontvangt naast eeuwige roem de ‘Bonifatius Bokaal’ gemaakt door Hans Jouta en een uitgebreid mediabudget.

Delen via

Vergelijkbare berichten