Finalisten RTV NOF Sport- & Ondernemersverkiezing

Als Starter van het Jaar zijn genomineerd: De Molkerij, Buitengewoon Mooi en De Pannekoektrein. Bij Ondernemer van het Jaar gaan de nominaties naar: Janny Reitsema, Foeke Dijkstra en Marijke Dikkerboom. Voor Onderneming van het Jaar zijn genomineerd: Joh. Bosgra, Weidenaar Dokkum en Mulder Agro. Bij de Sportverkiezing 2017 zijn in de categorie Talent van het Jaar genomineerd: Elsa Rijpstra, Leonie Bentveld en Jesse Swart. Bij de Sport(st)er van het Jaar strijden Harmina Holwerda, Jan Roelof Wijbenga, Louise Krol en Marijke Groenewoud om de titel. Als Sportteam van het Jaar zijn genomineerd: Be Quick Dokkum, KF De Wâlden en SC Twijzel. De Aanmoedigingsprijs gaat dit jaar naar de Vereniging voor Aangepaste Sporten Tytsjerksteradiel (Vvast).

Streekomroep RTV NOF voor Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland c.a. organiseert voor het derde jaar op rij in samenwerking met Twenty Four Webvertising BV uit Leeuwarden de Sport- & Ondernemersprijs in Noordoost Fryslân. Met de verkiezingen willen de vrijwilligers van RTV NOF laten zien dat er in haar regio veel bijzondere bedrijven, sporters en verenigingen actief zijn. Zij verdienen het om eens in de ‘spotlights’ te worden gezet. Ook deze editie wordt gesteund door de gemeenten: Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Ferwerderadiel, Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen. Tevens zal er tijdens de finale-avond aandacht zijn voor de culturele sector, middels de Cultuurprijs Noordoost Fryslân. De finale-avond is te volgen via een live-tv-uitzending in Noordoost Fryslân.

Tevens zijn de nieuwssites: 8karspelennieuws.nl en tdielnieuws.nl partner van dit evenement. De ondernemersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door: Van Wieren en Vellinga, Rabobank, Hellema Notaris, Probo, BoGroNed en Leffel Sportswear.

Delen via

Vergelijkbare berichten