‘Financieel advies….nog altijd ondoorzichtig’

Kosten voor advies en bemiddeling worden door klanten veelal klakkeloos betaald. Het gekregen advies wordt veelal voor waar aangenomen. Waarom doen klanten dit? Zouden ze niet kritischer moeten zijn? Mijn verbazing hierover heeft mij mede doen besluiten mijn eigen adviesbureau te beginnen, aldus Geert Jan Haringsma.

Wanneer mensen bij GJH financieel advies komen voor een advies dan is betrouwbaarheid en kwaliteit het uitgangspunt. Daarnaast is de kostenstructuur transparant en wordt er een eerlijk tarief in rekening gebracht. Want het kan echt anders, óók in de financiële wereld.

Bij GJH financieel advies kunt u terecht voor alle financiële vragen waar u in het dagelijks leven tegen aanloopt: aankoop woning, inzicht in pensioen, hulp bij echtscheiding, het opstellen van een schenkplan, inzicht in uw situatie bij pensionering en/ of overlijden en ga zo maar door. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Op de website ziet u bij het onderwerp van uw keuze direct aan welke kosten u bij uw adviesvraag moet denken.

Delen via

Vergelijkbare berichten