Financiële TOPPERS gezocht!

Steeds vaker betrekt de ondernemer zijn financiële professional actief bij de beleidsvorming en koersbepaling. Om het belang van een goede samenwerking tussen de ondernemer en zijn controller te benadrukken is de ‘Mensen voor Cijfers Prijs’ in het leven geroepen. De winnaar wordt samen met de ondernemer in het zonnetje gezet en beloond met de ‘Mensen voor Cijfers Award’

Winnaar van de ‘Mensen voor Cijfers Prijs’ word je niet zo maar. Daarvoor moet wel aan een aantal criteria worden voldaan. Ook wordt bij de beoordeling van de kandidaten, nadrukkelijk gekeken naar de Mens achter de Cijfers. Sociale vaardigheden en collegialiteit worden in de beoordeling betrokken. Op de site www.MVCP.nl is meer informatie over deze beoordelingscriteria te vinden. Dinsdag 5 maart zal de ‘Mensen voor Cijfers Prijs’ tijdens een spetterend avondvullend programma worden uitgereikt.

Iedere financieel professional kan in aanmerking komen voor de ‘Mensen voor Cijfers Prijs’. Inschrijven voor de prijs kan tot 29 januari. Zowel ondernemers, die hun controller willen nomineren, als controllers zelf kunnen zich inschrijven. De inschrijfformulieren zijn te vinden op de site www.MVCP.nl. Uit de genomineerde kandidaten wordt door een deskundige jury de winnaar gekozen.

Delen via

Vergelijkbare berichten