Flynth en GIBO Groep samen Flynth

Flynth richt zich op het midden- en kleinbedrijf, waarbij de lokale betrokkenheid en laagdrempeligheid belangrijke pluspunten zijn voor ondernemers, die ondersteuning willen bij alle ins en outs van het aansturen van hun bedrijf. Zij houden hun vertrouwde vaste contactpersoon.

Logische krachtenbundeling
De organisaties vullen elkaar goed aan: ze hebben een vergelijkbare achtergrond en ze zijn beide sterk in het MKB. Samen zijn ze de toonaangevende dienstverlener in sectoren als de detailhandel, onderwijsinstellingen, bakkerij, foodretail en de agrarische sector. Flynth en de GIBO Groep zijn gefuseerd omdat ze dezelfde ambitie en een gemeenschappelijke visie op de toekomst hebben. Hierdoor bereikt 'nieuw Flynth' een schaalgrootte, die het mogelijk maakt om verder te innoveren op het gebied van vaktechniek en efficiency. Klanten profiteren daarvan. Zowel de nieuwe organisatie als de klanten die zij bedient, hebben ook voordeel bij de synergievoordelen die het samengaan oplevert.

Flynth is en blijft het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Een sparringpartner die de knowhow van een landelijke kennisorganisatie combineert met persoonlijke betrokkenheid en kennis van de lokale markt. Ondernemers krijgen bij Flynth een totaalpakket aan innovatieve en efficiënte accountants- en adviesdiensten.

Delen via

Vergelijkbare berichten