Fossylfry Fryslân, hoe doe ik mee?

Freon fan Fossylfry Fryslân

Het gebeurt al….maar daar kloppen we ons nog steeds niet voor op de borst en laten we veel kansen liggen….want te weinig mensen weten het. Juist in 2018 maar vooral ook daarvoor en daarna wil een grote groep ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen verandering in brengen. Wilt u daaraan meedoen? Dat kan. Juist nu is dat belangrijk: wordt Freon fan Fossylfry Fryslân en profiteer van deze nieuwe beweging.

Wat betekent meedoen:

  • U deelt mee in de kennisuitwisseling en uw bedrijf wordt bekend in de nieuwe vriendengroep;
  • U betaalt elk jaar en de overheid en Europa verviervoudigt dat bedrag voor het grote programma;
  • U doet mee met het idee van deze groep om in 2018 twee weken Fossielvrij te gaan voortbewegen.

Wat kost dat dan?

Voor organisaties kleiner dan 5 werknemers 500 euro per jaar, voor grotere organisaties: 1000 euro per jaar voor een periode van 3 jaar.

Doet u ook mee?

100 deelnemers is het streven voor 30 maart 2016. Dan maken we kans op een grote europese subsidie om er een groot energiefeest van te maken. Samen maken we Fryslân onafhankelijk van Fossiele brandstoffen. Het geld blijft in de Provincie en we creëren samen honderden nieuwe banen. Kortom voldoende redenen om u nu in te schrijven via deze link. U ontvangt een officiele bevestiging per mail na inschrijving en uiteraard gaan we u regelmatig informeren over de voortgang en welke initiatieven uw collega ondernemers aandragen voor een Fossylfry Fryslân.

Namens Fossylfry Fryslân

Bouwe de Boer

Delen via

Vergelijkbare berichten