Frame.frl bestaat 5 jaar

Alweer 5 jaar geleden is Nathan Lootsma gestart met Frame.frl. De missie van het Jouster bedrijf: op een oprechte, eerlijke en pure wijze ondernemers ondersteunen in hun ondernemerschap, waarbij soms ook bedrijfswaarderingen nodig kunnen zijn of strategische keuzes gemaakt moeten worden, bijvoorbeeld bij aan- en verkooptrajecten.

De naam Frame komt van de passie die Lootsma heeft voor sport. De ondernemer is zelf actief in schaatsen, hardlopen, golfen, skiën en wandelen in de bergen. Maar zijn grootste passie is naar eigen zeggen de fietssport. Zo kwam hij voor zijn bedrijf op de naam Frame. “Bij sporten gaat het om allerlei facetten die ook bij ondernemerschap van belang zijn: motivatie, inzet, ambitie en doorzettingsvermogen. Bij fietsen gaat die metafoor met ondernemen nog verder. Een goed frame is de basis voor iedere fiets. Is dat goed, kun je naar eigen voorkeur zaken toevoegen, die te maken hebben met wat je precies gaat doen: mountainbiken, hardfietsen, of gewoon in de stad fietsen. Zo werkt een gezond bedrijf opbouwen ook. Ik help ondernemers graag met het bouwen van dat solide frame.”

In de vijf jaar tijd heeft Frame.frl met tientallen bedrijven een zakelijke relatie opgebouwd. “Dat maakt mij dankbaar en trots”, geeft Nathan Lootsma aan. “Dat ga ik de komende jaren uitbouwen, maar ter gelegenheid van mijn lustrum heb ik wel mijn huisstijl en fietskleding aangepast.”

Vergelijkbare berichten