Fries netwerk zorginstellingen deelt kennis over duurzaamheid

Aan de slag

De instellingen gaven dit een vervolg op 16 oktober. Aan de hand van workshops gingen ze aan de slag. De deelnemers bogen zich over het duurzame aspect in zorggebouwen en duurzame voeding in de zorg. De zorginstellingen presenteerden in een paneldiscussie de stappen die zij hebben gemaakt. De presentaties kwamen van De Friese Wouden en Palet (onderdeel van Kwadrant), Meriant en Talant (onderdeel van Alliade), Antonius Zorggroep, ZuidOostZorg, Plantein en Tellens.

Aanmeldingen

Tijdens de bijeenkomst onthulde de organisatie het logo van het lerend netwerk zorginstellingen. De bijeenkomst zorgde meteen ook al voor nieuwe aanmeldingen van zorginstellingen voor het netwerk. Ingrid Wiechers van De Friesland Zorgverzekeraar sloot de middag af met een presentatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op woensdag 27 november organiseert De Friesland hierover een bijeenkomst met de Rabobank en MVO Nederland.

Koploper

Het Koploperproject ‘Duurzaamheid in de Zorg’ maakt deel uit van een groot provinciaal initiatief.  Dit initiatief betrekt bedrijven en organisaties bij het versterken van de regionale Friese economie. Het projectbureau A7Westergo en de provincie Fryslân ondersteunen het initiatief.

Delen via

Vergelijkbare berichten