Frieschen Bedden viert 10-jarig bestaan met speciaal bed

“Bedden met massagefunctie, daar zijn we in tien jaar tijd groot mee geworden”, zegt eigenaar en oprichter Jelco Sijtsma. “Voor ons is het dan ook heel logisch dat we hiermee gaan stunten.” Omdat 2018 niet alleen voor Frieschen Bedden een feestelijk jaar is, maar voor de hele provincie, is de boxspring ‘Leeuwarden’ ontwikkeld. Een jubileumboxspring voor een speciale prijs van € 2500,- inclusief massagefunctie.

Fries maatwerk

Vorig jaar verhuisde Frieschen Bedden van Wolvega naar Joure. “In Joure hebben we meer ruimte om onze bedden te showen”, legt mede-eigenaar Thomas Fabriek uit.  Bij Frieschen Bedden koop je namelijk geen standaard bed, maar wordt er een maatwerk bed gemaakt. Precies naar wens van de slaper.” In de grote showroom kies je soort, maat, kleur en opties (zoals massage, matrasverwarming, uitstapverlichting etc.). Elk bed dat de winkel verlaat, is uniek en van Friese bodem. En bestel je een Frieschen-bed, dan lig je er al binnen vier weken heerlijk op te slapen! Tevens vind je er extra’s als bedtextiel, dekbedden, nachtkastjes, verlichting en accessoires.

Fries maatwerk

Frieschen Bedden staat bekend om de kwaliteit van maatwerk bedden. “Een standaard bed bestaat niet. Wij verkopen slaapcomfort, precies zoals de klant dat wil hebben.”  Dat betekent dat de beddenspecialisten van Frieschen elk bed naar wens van de klant samenstellen, dat gaat van matrassoort en –dikte, tot diverse opties voor comfort en de kleur en afwerking van hoofdborden.

Slaap dit jaar op ‘Leeuwarden’

De actie met boxspring ‘Leeuwarden’  geldt heel 2018. Tegen meerprijs kunt u zelf kleur, afwijkende maten of aanvullende opties kiezen.

Delen via

Vergelijkbare berichten