Friese Meren Villa’s opent duurzame, nieuwe docklodges

Friese Meren Villa’s, een vooraanstaande naam in luxe accommodaties aan het Tjeukemeer in Friesland, breidt het aanbod op het vakantiepark vanaf 1 april uit van nieuwe docklodges. Gelegen aan de Friese Meren, bieden deze docklodges een comfortabele ervaring voor gasten die op zoek zijn naar luxe en ontspanning aan het water.

De docklodges van Friese Meren Villa’s zijn ontworpen met het oog op het ultieme comfort, luxe en rust, terwijl ze perfect passen in de natuurlijke omgeving. Van de ruime veranda’s tot de moderne interieurs, elk detail is zorgvuldig gekozen om gasten een uniek en comfortabel verblijf te bieden. “Onze docklodges staan op royale percelen van ca. 350 m2 tot ca. 500 m2,” zegt Corianne Wieling van Friese Meren Villa’s. “En ze hebben allemaal twee parkeerplaatsen en een eigen aanlegplek voor een sloep of zeilboot.” Omgeven door rust en de Friese Meren, bieden de docklodges een perfecte gelegenheid om te genieten van de natuur.

Volledig uitgeruste docklodges aan het water

De docklodges beschikken over twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, waardoor gasten kunnen genieten van privacy en luxe tijdens hun verblijf. De centrale open keukens en ruime terrassen zijn perfect voor ontspanning en samenzijn te midden van de natuur. Grote schuifpuien bieden een prachtig uitzicht op het water voor ultieme ontspanning en rust. Dankzij hun natuurlijke houten gevels passen de lodges perfect in de groene en waterrijke omgeving. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk, omdat ze energie opwekken met zonnepanelen en geen gas gebruiken. Hierdoor dragen ze bij aan duurzaam toerisme en het behoud van de prachtige natuurlijke omgeving.

“Met de opening van onze docklodges willen we een unieke ervaring bieden, waarbij luxe en de Friese natuur samenkomen,” aldus Corianne Wieling. “We kijken ernaar uit om onze gasten te verwelkomen in deze prachtige, volledig duurzaam gebouwde accommodaties en hen te laten genieten van alles wat de Friese Meren te bieden hebben.”

Over Friese Meren Villa’s

Friese Meren Villa’s is een vakantiepark gelegen aan het Tjeukemeer. Het park biedt luxueuze accommodaties die royaal zijn ingericht en voorzien zijn van moderne faciliteiten, zoals regendouches, sauna’s en jacuzzi’s. Gasten kunnen genieten van een uitzicht op het water vanaf hun eigen privébuitenterrassen, met de mogelijkheid een eigen boot aan te meren. Naast de comfortabele verblijven biedt het vakantiepark een scala aan recreatieve activiteiten aan, zoals het huren van elektrische sloepen en fietsverhuur.

Bovendien zijn er diverse faciliteiten beschikbaar, waaronder barbecueverhuur en de mogelijkheid om lokale producten te proeven. Met de combinatie van luxe accommodaties, natuurlijke omgeving en diverse voorzieningen, bieden de Friese Meren Villa’s de perfecte setting voor een luxe verblijf. En nu is deze ervaring uitgebreid met duurzame, luxe docklodges!

Vergelijkbare berichten