Friezen proeven gratis kwark bij speciale foodtruck 

Friezen kunnen zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november bij de Jumbo gratis nieuwe boerenkwark proeven bij de Kanzi Kwark foodtruck. Kanzi Kwark is vanaf 3 oktober verkrijgbaar in het zuivelschap, en ter ere hiervan organiseert het appelmerk een ware foodtrucktour door heel Nederland. Friezen kunnen hier naast kwark proeven ook een gratis appelsnijder ontvangen als ze hun bonnetje laten zien van de aankoop van twee Kanzi Kwark producten in de winkel.

Kanzi Kwark onderscheidt zich van andere kwarksoorten door de traditionele en kleinschalige manier van produceren. De boerenkwark wordt op een Brabantse familieboerderij gemaakt van verse weidemelk en Kanzi-appels van Nederlandse bodem. De kwark komt in twee smaakvarianten: ‘appel’ en ‘appel en kaneel’. Om de lancering van de nieuwe producten te vieren stopt de foodtruck in Joure op zaterdag 29 oktober bij de Jumbo aan de G. Knolweg 52a. Daarnaast gaat de foodtruck op zaterdag 5 november ook langs bij de Jumbo in Bolsward aan de Snekerstraat 14. “Van 10.00 tot 18.00 uur kunnen Friezen langskomen om de nieuwe boerenkwark van verse weidemelk en Kanzi-appels van Nederlandse bodem te proeven,“ aldus Helen Schoots, brandmanager van Kanzi Kwark.

Romige boerenkwark en friszoete appels

Kanzi Kwark is een bron van voedzame eiwitten en vetten. De combinatie van romige boerenkwark van de boerderij met vers fruit van de teler is kenmerkend voor het nieuwe zuivelproduct. De friszoete smaak van Kanzi-appels komt daarbij duidelijk naar voren. De appels zijn niet gepureerd, maar in stukjes toegevoegd. In tegenstelling tot veel andere fruitkwark in de markt bevatten alle Kanzi Kwark smaken maar liefst 20% fruit.

Vergelijkbare berichten