Fritom en Bosma Logistiek bundelen krachten

Fritom en Bosma Logistiek werken al enkele jaren samen voor verschillende transport- en warehousing activiteiten en vanaf 1 mei zet Veenstra|Fritom de transportactiviteiten van Bosma Logistiek voort. De overname van deze transportactiviteiten is in goed overleg en goede harmonie gegaan, waarmee de sterke punten van beide bedrijven in de toekomst nog beter naar voren komen.

“De overname van de transportportefeuille van Bosma Logistiek past volledig bij onze groeiambities als logistieke dienstverlener. Door het verder intensiveren van onze samenwerking, verstevigen wij de positie als logistiek partner en kunnen wij onze klanten nu, en in de toekomst, nog beter bedienen. Beide familiebedrijven vullen elkaar goed aan qua dienstverlening,” zegt Wessel R. Veenstra, directeur van Veenstra|Fritom.

Overname

“De overname van de transportactiviteiten door Veenstra|Fritom is geen eenvoudige, maar wel een weloverwogen beslissing geweest,” aldus Mark Bosma, eigenaar van Bosma Logistiek. “Door de overname kan Bosma zicht verder concentreren op de warehousing van gevaarlijke stoffen en de daaraan verbonden logistieke dienstverlening. Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van het netwerk van Veenstra|Fritom.”

Vergelijkbare berichten