Fritom Logistic Solutions en Bouwgroep Dijkstra Draisma prolongeren titel Best Managed Companies

blijkt uit het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met VNO-NCW, de Kamer van Koophandel, TiasNimbas Business School en Management Team dit jaar voor de vierde keer organiseert. De competitie maakt jacht op de best geleide ondernemingen van Nederland binnen het midden- en grootbedrijf. Winnende bedrijven dienen erg sterk te zijn op het gebied van o.a. duurzaamheid, personeelsbeleid en klanttevredenheid. Daarnaast dienen de bedrijven financieel gezond te zijn en is er speciale aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Rudy Vellema, algemeen directeur van Fritom Logistic Solutions over het winnen van de titel: “De titel een tweede keer winnen is natuurlijk fantastisch. De jury is zo’n tweede keer nog strenger dan de eerste keer. We moesten aantonen dat we ons ten opzichte van vorig jaar op alle gebieden weer verder hadden ontwikkeld.”

Biense Dijkstra, directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma: “Dat je de titel weet te prolongeren is voor ons een hele prestatie. Juist in de huidige economische omstandigheden je als zodanig staande weten te houden en dat je zelfs weet te groeien, is des te meer een bewijs dat we samen met onze medewerkers goed bezig zijn en dat we ons, met onze nuchtere aanpak, nog steeds weten te onderscheiden”.

De verkiezing Best Managed Companies heeft tot doel het Nederlandse midden- en grootbedrijf onder de aandacht te brengen en ervoor te zorgen dat bedrijven die uitstekend georganiseerd zijn de aandacht krijgen die ze verdienen.

Over Fritom Logistic Solutions

Fritom Logistic Solutions bestaat uit 8 logistieke bedrijven in Nederland en is werkzaam in de marktsegmenten: groupage, warehousing en liquid food. Fritom Logistic Solutions behoort met ruim 800 medewerkers en 125 mio. omzet tot de 25 grootste logistieke bedrijven van Nederland.

Over Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma beschikt over 2 vestigingen – Bolsward en Dokkum – en is als ontwikkelende bouwer actief in de utiliteitsbouw, bedrijfs- en industriebouw, woningbouw en recreatiebouw. Ook restauratie en groot onderhoud behoort tot de specialismen van Bouwgroep Dijkstra Draisma. Met ruim 400 medewerkers en een omzet van 120 miljoen euro behoort Bouwgroep Dijkstra Draisma tot de 40 grootste bouwbedrijven van Nederland.

Delen via

Vergelijkbare berichten