Fritom Logistic Solutions kiest voor NaviTrans

Algemeen directeur Oldenburger|Fritom, René Dale: ‘Er is behoefte ontstaan om tussen de Fritombedrijven de krachten te bundelen en beter gebruik te maken van elkaars specifieke gebiedsspecialismes. NaviTrans biedt voor ons het beste van twee werelden. Door gebruik te maken van één centraal systeem kunnen Fritombedrijven optimaal samenwerken en toch fungeren als operationeel zelfstandige bedrijven. Ieder met behoud van eigen identiteit.’

 

De verwachtingen liggen hoog. Dat blijkt uit de ambitieuze doelstellingen die Fritom en Rainbow gezamenlijk hebben gesteld. Er worden flinke verbeteringen op het gebied van efficiëntie verwacht. Orders worden straks op één centrale plaats ingevoerd waarbij iedere dochteronderneming gebruik maakt van dezelfde gegevens. ‘Dit zal niet alleen onze kwaliteit van dienstverlening verhogen maar zeker ook het gebruikersgemak voor onze medewerkers,’ aldus René Dale.

 

Vertrouwen heeft de Oldenburger|Fritom directeur niet alleen in de NaviTrans oplossing maar ook in Rainbow Solutions als implementatiepartner. Rainbow Solutions is voor Fritom Logistic Solutions geen onbekende. Drie jaar geleden is bij Fritomdochter Forvision|Fritom de NaviTrans Forwarding oplossing door Rainbow succesvol geïmplementeerd.

 

Wim Korte, directeur Rainbow Solutions, is zeer verheugd met het vertrouwen dat in zijn organisatie wordt gegeven. ‘De basis van onze samenwerking is gelegd met de implementatie bij Forvision|Fritom. Er is ons veel aan gelegen om dit succes een goed vervolg te geven.’ Over Fritom Logistic Solutions. Fritom Logistic Solutions is een logistieke dienstverlener met 7 vestigingen in Nederland. Gezamenlijk zijn zij actief in de marktsegmenten Groupage & Warehousing en Liquid Food. Bij de Fritombedrijven staat de beste logistieke oplossing voor de klant centraal.. Met ruim 800 medewerkers behoort Fritom tot de Top 20 van logistieke dienstverleners in Nederland.

Delen via

Vergelijkbare berichten