FRL viert haar 20 jarig jubileum

In de loop van 1992 kreeg Lieuwe Dijkstra, directeur/ eigenaar duidelijke impulsen voor het starten van zijn eigen bedrijf. Door zijn achtergrond en groeiende contacten werd als hoofdactiviteit postbezorging gekozen, FRL- streek- en stadspost was een feit op 1 januari 1993.

 

De activiteiten groeiden aanmerkelijk en al snel was de zolderkamer waar Dijkstra zijn activiteiten begon te klein. In 1996 vestigde Dijkstra zijn bedrijf aan de Corellistraat te Leeuwarden, waar de activiteiten van FRL, naast het sorteren en bezorgen van post, uitgebreid werden met het uitrijden van folders en pakketten. Na vijf jaar werd het pand aan de Corellistraat te klein en sinds 2002 is het bedrijf gevestigd op haar huidige locatie, aan de Zwettestraat te Leeuwarden.

 

Inmiddels is FRL- Post bv, onderdeel van de FRL- Group bv, waar ook FRL- Verspreidingen bv en FRL- Distributie bv ondervallen, uitgegroeid tot een provinciale speler, met landelijke dekking op het gebied van postbezorging, pakket- palletdistributie en huis- aan- huis (reclame) drukwerkverspreiding. De FRL- Group heeft 90 vaste medewerkers en 2.750 bezorgers in dienst. Met 32 bedrijfswagens biedt zij een alternatief voor alle vormen van bezorging in zowel binnen als buiten de provincie.

 

Het jubileumjaar 2013 werd feestelijk geopend met koffie en gebak en een toespraak van dhr. Dijkstra. Het hele jaar zullen er diverse kleinschalige festiviteiten plaats vinden.

Delen via

Vergelijkbare berichten