FRSH Matters wordt sponsor van schaatsploeg Team FrySk

FRSH Matters is een merk van het Friese familiebedrijf Smeding Groenten en Fruit. FRSH Matters inspireert om verrassende, verse en pure maaltijden te maken. Vers in de vorm van fruit, groenten en kruiden. Met al hun originele smaakeigenschappen, die zorgen voor een authentieke smaakbeleving. Herkenbaar en echt. Dát is waar FRSH Matters voor staat.

Gezonde keuze
FRSH Matters maakt gezonde voeding makkelijk, ook voor topsporters. Het assortiment bestaat onder andere uit Fresh Lemonade Infusions, Sous-Vide groenten, groentepasta’s en groenterijst. Hiermee bereid je eenvoudig een volwaardige maaltijd. Alles is gemaakt op basis van puur natuurlijke ingrediënten, zonder E-nummers en zonder toegevoegde suikers. Dat maakt FRSH Matters een gezonde keuze.

Online community
Sporten en voeding zijn onderdeel van een gezonde levensstijl. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor topsporters. Samen willen FRSH Matters en Team FrySk de bewustwording creëren dat voeding, en specifiek groenten en fruit, een belangrijke rol spelen bij een gezond leven. Gezonde voeding geeft je meer energie, je voelt je goed én je presteert beter.

Daarom gaat Team FrySk meewerken aan de online community van FRSH Matters. Via social media en blogs gaan de schaatsers laten zien hoe zij de fresh lemonades, groentepasta’s en sous-vide groenten gebruiken in hun dagelijks leven.

Perfecte combinatie van sport en gezonde voeding

“Het merk FRSH Matters past echt bij ons; het is een jong en fris merk. En uiteraard speelt gezonde voeding een belangrijke rol in het leven van onze sporters. Elke dag zijn de sporters daarmee bezig en ze proberen daarin altijd het gezonde en het gemakkelijke te combineren. Met de producten van FRSH Matters ligt die combinatie voor je klaar. Wij zijn met Team FrySk echt gefocust op Leeuwarden en de Elfstedenhal. Het is voor ons team een enorme boost om zo’n groot bedrijf uit de regio Leeuwarden aan ons te verbinden.” Aldus Karsten van Zeijl, Commercieel manager van Team FrySk.

Anneke Bergsma, Marketing manager van Smeding, over de samenwerking: “We zijn trots op de samenwerking met Team FrySk en hopen hiermee nog veel meer mensen aan ons merk FRSH Matters te kunnen binden. De talentvolle schaatsers van Team FrySk moeten enorme prestaties leveren en daar elke dag gedisciplineerd voor werken. Gezonde voeding is essentieel voor het leveren van een topprestatie op het ijs. Voor de schaatsers is het belangrijk dat een gezonde maaltijd gemakkelijk bereid kan worden, want er gaat veel tijd in trainingen zitten. Dit past uitstekend bij de uitgangspunten van ons merk: Vers voor iedereen! Verrassend. Puur. Gemakkelijk.”

Kick-off in Sint Annaparochie
Vrijdag 25 augustus brengt Team FrySk een bezoek aan Smeding Groenten en Fruit in Sint Annaparochie. De schaatsers krijgen onder andere een rondleiding en doen alvast inspiratie op door samen te gaan koken.

Over Team FrySk
Team FrySk is de regionale schaatsploeg die gevestigd is in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Daar proberen zij talent te helpen met de start en ontwikkeling van hun schaatscarrière. Dat begint bij het begin. Samen met de ijsclubs talentjes extra aandacht geven. Als ze het dan leuk vinden verschuift de focus langzaam van leren naar presteren. En als de sporters er dan klaar voor zijn is het de bedoeling dat ze uitvliegen en elders hun carrière doorzetten naar de top. Dat is de visie. Team FrySk focust zich hoofdzakelijk op Fries talent, maar heeft ook een internationaal team. Er zijn veel landen waar ze geen ijsbaan hebben, of waar onvoldoende begeleiding is. Het is in het belang van de sport in het algemeen om ook die landen te helpen met de ontwikkeling.

Op woensdag 6 september presenteert Team FrySk in de Elfstedenhal in Leeuwarden het team voor het nieuwe seizoen. Naast de presentatie van twee landelijke marathonteams, een langebaan team en het internationale team zal ook bekend gemaakt worden met welk Nederlands topteam komend seizoen samengewerkt zal worden!

Delen via

Vergelijkbare berichten