Frythermo BV uit Franeker gespecialiseerd in vloerverwarming

Bij een vloerverwarming gaat het om het bereiken van een waterzijdige balans tussen de verschillende groepen. Dit zijn werkzaamheden die Frythermo BV voor u kan uitvoeren. Met behulp van een warmte beeld camera worden de verschillende groepen waterzijdig ingeregeld. Tevens word de temperatuur van het inkomende cv water per groep afgesteld.Beschouw elke slang (groep) maar eens als een radiator. Een lange slang zal meer inwendige weerstand hebben dan een korte. Aangezien het water de weg van de minste weerstand zal kiezen, zal er meer water door de korte dan door de lange slang stromen. De lange slang is een radiator ver weg van de ketel, de korte dichtbij. Dus moet je de voetventielen niet helemaal open zetten, maar aanpassen aan de situatie. Bij de langste slang helemaal open en bij de andere steeds meer gaan knijpen. Tevens is uw isolatie van de ondervloer van grootbelang. Hier heeft Frythermo BV te Franeker een passende oplossing voor in de vorm van spuitisolatie in de kruipruimte. U wilt natuurlijk liever niet dat uw vloerverwarming onnodig uitstraling heeft naar uw kruipruimte.

ISOLEREN: GOED VOOR U EN VOOR HET MILIEU

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor wooncomfort. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer blijft het langer koel. Huidige nieuwbouwwoningen zijn volgens de nieuwste bouwvoorschriften goed geïsoleerd waardoor het energieverlies naar buiten toe minimaal is. Oudere woningen zijn over het algemeen slecht of maar gedeeltelijk geïsoleerd . Gevolg is dat er veel warmte en hiermee kostbare energie via de schil van de woning verloren gaat.
U moet veel stoken om uw woning behaaglijk te krijgen en dat merkt u aan de energienota's! Wanneer u uw woning laat na-isoleren, verdient zich dat vanzelf terug. En dat is niet alleen prettig voor uw portemonnee, maar u spaart ook het milieu, aldus Harm Jansen van het Franeker bedrijf.

Delen via

Vergelijkbare berichten