Fusie Accountantskantoren

De wens van DVEN om de vestiging in Leek uit te bouwen naar een omvang waarbij een full service dienstverlening beschikbaar komt voor de relaties, vergelijkbaar met de overige drie DVEN kantoren.

 

De wens van Hoeksema & Diertens aansluiting te vinden bij een grotere organisatie met dezelfde nuchtere mentaliteit en werkwijze teneinde samen toekomstbestendiger te worden en elkaars kwaliteiten verder te versterken.

 

Het gegeven dat op diverse gebieden (huisvesting, ICT) besparingen en efficiencyvoordelen kunnen worden behaald die noodzakelijk zijn om de kwaliteit van de dienstverlening op een hoog peil te houden tegen concurrerende tarieven. De huidige markt en economische situatie vereisen dit. Daarnaast kan er meer ruimte ontstaan voor kwalitatief hoogwaardig advies.

 

Voor de relaties van beide kantoren verandert er niet veel: de vestiging in Leek wordt per
9 december 2013 gesloten en het personeel zal na een interne verbouwing in het kantoor van HD in Roden een plaats krijgen. Daarnaast zal HD voortaan opereren onder de vlag van DVEN. Wat blijft zijn de expertise, de klantvriendelijke benadering en de vertrouwde gezichten van beide kantoren.

 

Bij De Vries Everts Numan en Hoeksema & Diertens werken 53 respectievelijk 12 mensen.

Delen via

Vergelijkbare berichten