Fysiotherapiepraktijk Rauws en Staal & Training op de fiets voor goede doel

Op maandag 12 september zal er een ronde worden gefietst waarbij vertrek en finish wederom op de Alpe d’Huez zal zijn. De deelnemers hebben zelf voor KWF Kankerbestrijding als goede doel gekozen. Dit mede omdat een aantal deelnemers de afgelopen jaren direct of indirect met de ziekte te maken kregen. De tocht wordt mogelijk gemaakt door verschillende bedrijven die het goede doel en de actie ondersteunen. Deze sponsoren zijn: Garage Eric van der Veen, Minihijskraan verhuur S. Castelein, Husqvarna, Rauws en Staal & Training Fysiotherapie, Projectengineering H. Castelein B.V., Skrep Kinderfysio, Rekladruk, Reinders+Slagman, Rabobank, Flabber.nl, Aage Hollander, Klus- en montagebedrijf H. De Vries, Roos Photography.

Bezoekers van fysiotherapiepraktijk Rauws en Staal & Training hebben in de afgelopen weken via een box in de praktijk een donatie geleverd te ondersteuning van de fietstocht. Ook via internet stromen de donaties binnen.

Eenieder die een bijdrage wil leveren kan dat doen via, www.staoptegenkanker.nl/fietsen-tegen-kanker. Het is het tweede achtereenvolgende jaar dat fysiotherapiepraktijk Rauws en Staal & Training de tocht naar Frankrijk onderneemt. Vorig jaar werd de Mont Ventoux beklommen voor Spieren voor Spieren. Het aantal deelnemers is ten opzichte van de vorige editie verdubbeld.

Delen via

Vergelijkbare berichten