Garage B. Pietersma wordt Autowereld Woudsend

Garage B. Pietersma heet vanaf nu Autowereld Woudsend. Al sinds 1988 is de autogarage een begrip Súdwest-Fryslân. Na deze jarenlange service onder dezelfde bedrijfsnaam, werd het tijd voor verandering. Met een opfrisser voor de naam en huisstijl, gaat het bedrijf onverminderd door met het bieden van een full service ervaring op het gebied van mobiliteit.

Al jarenlang is de Autowereld Woudsend, voorheen Garage B. Pietersma, te vinden aan Vosseleane 73. In hun showroom is een divers aanbod aan occassions te vinden, waarnaast er verschillende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden plaatsvinden in de bijbehorende werkplaats. Ook voor andere autozaken, zoals advies, pechhulp en verzekeringen/financieringen voor de auto, kunnen auto-eigenaren uit heel Friesland en daarbuiten bij de autogarage terecht.

Duurzaam en toekomstgericht

Duurzaamheid is een veelbesproken onderwerp in de mobiliteitsbranche. Dit staat, samen met kwaliteit, hoog in het vaandel bij Autowereld Woudsend. Het autobedrijf is BOVAG en ‘Erkend Duurzaam’ gecertificeerd. Hiermee wordt er aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen in de branche voldaan en is Autowereld Woudsend gericht op de toekomst.  

Over Autowereld Woudsend

Autowereld Woudsend is aangesloten bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service. Dit stelt deze autogarage in Woudsend in staat om de nieuwste technieken, geavanceerde apparatuur en kennis/kunde door ervaren monteurs te garanderen. Over fabrieksgarantie hoeven klanten zich geen zorgen te maken: Autowereld Woudsend maakt gebruik van originele kwaliteitsonderdelen.

Van grote tot kleine beurten voor zowel auto’s, leaseauto’s, campers als caravans. Voor onderhoud, defecten en schade kunnen automobilisten bij deze garagist in Woudsend terecht. Een autobedrijf waar persoonlijkheid en zekerheid voorrang hebben: gewenste keuzes voor de auto worden samen gemaakt en het autobedrijf doet niets zonder dit vooraf overlegd te hebben. Alles met het oog op veilig rijden en het verlengen van de levensduur van de auto.

Autowereld Woudsend gaat al sinds 1988 mee met de tijd. De nieuwe naam en huisstijl openen een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf.

Vergelijkbare berichten

Geen vergelijkbare berichten gevonden