Geld verdienen met milieu is de toekomst

De Nationale Milieudag 2010 gaat van start met de lancering van 2020 biologisch afbreekbare ballonnen door SHV Gas. Het oplaten van de ballonnen markeert de officiële start van Future of Rural Energy in Europe (FREE). Het FREE Initiatief richt zich op de toekomst van energie in de agrarische gebieden in Europa.

Tijdens het verdere programma van de Nationale Milieudag staat de vraag centraal waarom de ene milieuondernemer met groot succes nieuwe markten weet aan te boren en de andere absoluut niet. Hiertoe worden onder meer direct betrokken ondernemers geïnterviewd over hun successen en mislukkingen. Via een afwisselend programma mondt de dag uit in een tienpuntenplan dat de route schetst naar een schoner milieu en een concurrerende BV Nederland.

De Nationale Milieudag is een initiatief van de VVM – Vereniging van Milieuprofessionals – en vindt plaats in het Provinciehuis Zuid-Holland in Den Haag. Naast de lancering van FREE en het tienpuntenplan worden de Rachel Carson Milieuscriptieprijs en de EEP-Award, de Europese prijs voor innovatieve milieutechnologie, uitgereikt

Delen via

Vergelijkbare berichten