Genootschap voor Eventmanagers enthousiast over ‘Bestemming Friesland’

‘Wij zijn blij verrast door de getoonde creativiteit van de ondernemers en de hartverwarmende wijze waarop zij samenwerken. Een voorbeeld voor velen’. Dit is de conclusie welke Leon Kruitwagen, woordvoerder van het Genootschap voor Eventmanagers, trok tijdens de afsluiting van het werkbezoek aan de provincie Friesland.

 

ZeilcompagnieOnder aanvoering van het Friese nautische evenementenbureau De Zeilcompagnie heeft een enthousiaste groep creatieve en gerenommeerde Friese bedrijven alles in het werk gesteld om de leden van het Genootschap voor Eventmanagers een ‘hernieuwde’ kennismaking met Friesland te laten beleven. Twee dagen lang (9 & 10 april) waren zij te gast in Friesland en werd hen een compact, creatief en bijzonder afwisselend programma aangeboden. Behalve de partners hebben tal van Friese toeleveranciers spontaan en belangeloos aan het initiatief meegewerkt.

 

De groep werd ontvangen door de gedeputeerde van de Provincie, mw. Jannewietske de Vries, vrijdagmorgen op Landgoed Bilderberg Lauswolt. Tijdens een officieel moment vrijdagavond in het WTC nam Paul van Gessel, van Friesland Marketing, de gelegenheid waar om de partners, verantwoordelijk voor het initiatief ‘Bestemming Friesland’, te bedanken.

 

De partners van ‘Bestemming Friesland’ zijn:

–       Bilderberg Landgoed Lauswolt

–       Golden Tulip Hotel Tjaarda Oranjewoud

–       Mennen voor Mensen

–       MBN Producties

–       WTC Leeuwarden

–       De Zeilcompagnie

 

Toeleveranciers van ‘Bestemming Friesland’:

–       Restaurant de Klokkenstoel

–       Copini buitensport

–       Twirre Watersport

–       De Buitenplaats

–       Weduwe Joustra

–       Jumpverhuur

–       De Haas Decoratieverhuur

–       Tsiishus Wyske

–       Age Veldboom

 

Het evenement is mede mogelijk gemaakt door:

–       Friesland Marketing

–       Marketing Leeuwarden

Delen via

Vergelijkbare berichten