Gerrie Dantuma model van duurzame mode

Vrijdag 10 oktober is de Dag van de Duurzaamheid. In heel Nederland zijn er duurzame activiteiten en in Leeuwarden worden deze oa georganiseerd bij het Green Experience Centre. Een onderwerp wat bij duurzaamheid niet vaak in de spotlight staat is duurzame mode. Maar vrijdag wordt dit goed belicht. Om 13.30 uur is er een spetterende modeshow van de collectie van twee Friese ondernemers: Corrie Algera van Sari Fair Fashion en Shekila Ramautar van Shekila Eco Fashion. Beiden hebben een eigentijdse collectie duurzame kleding. De kleding van Sari Fair Fashion is casual tot gekleed terwijl Shekila Eco Fashion zakelijke kleding op maat en bedrijfskleding maakt.

Beide collecties worden vrijdag geshowd bij het Green Experience Centre met Gerrie Dantuma als een van de modellen. Na de modeshow is de kleding de hele middag nog te bewonderen, te passen en te kopen bij het Green Experience Center. Gerrie Dantuma zal vrijdag ook haar muzikale talenten ten gehore brengen.

Zo wordt de Dag van de Duurzaamheid spetterend gevierd in het Green Experience Centre aan de Douwe Tammingaweg 32 te Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u kijken op www.greenexperiencecentre.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten