Geschikt in stijl komt met nieuw bedrijfsbloemen abonnement voor het MKB in de regio Súdwest Fryslân

Goed personeel is lastig te vinden in deze tijd, en dus willen werkgevers niets liever dan hun personeel tevreden houden en koesteren. Dan moet je ze dus af en toe verwennen, aldus Eefting. En wat is een mooier moment in het jaar dan de verjaardag van een medewerker om ze even te laten weten dat je ze waardeert en persoonlijke aandacht voor ze hebt! Maar natuurlijk is dat best een hele klus om bij te houden voor een werkgever. Maar hier kan ik als bloemist heel goed bij assisteren.

Bij het verjaardagen abonnement geeft de werkgever een lijst door aan Geschikt in stijl met daarop de verjaardagen van de medewerkers en eventueel hun werkdagen. Aan de hand van deze lijst zorgt Geschikt in stijl ervoor dat er voor de medewerker op zijn verjaardag een boeket bloemen bezorgd wordt op de zaak of zelfs in overleg bij de medewerker thuis.

Afhankelijk van de locatie van het bedrijf is deze service al mogelijk vanaf €18,50 per medewerker. Een mooie aanvulling op de al bestaande bedrijfsabonnementen van Geschikt in stijl. Voor vragen over dit nieuwe abonnement of de ander abonnementsvormen voor uw bedrijf neemt u vrijblijvend contact op met Marjan.

Delen via

Vergelijkbare berichten