Gezonder Nederland, het grootste gezondheids- en vitaliteitsplatform, versterkt zich met Buro voor Fysieke Arbeid

Met dit ‘cluster Arbeid’ richt Gezonder Nederland zich op de duurzame inzetbaarheid van werknemers en helpt het organisaties bij het gezond, vitaal en met plezier aan het werk houden van haar personeel.

TIGRA dit doet via brede dienstverlening op het gebied van verzuim, inzetbaarheid en preventie. BvFA richt zich als dé specialist in Duurzaam Fysiek Werk vooral op bedrijven die fysiek werk aanbieden.

Volgende stap

“Met de acquisitie maken we een volgende stap binnen Gezonder Nederland. TIGRA en BvFA zijn beiden landelijk actief en hebben door jarenlange ervaring en een groot netwerk van experts veel specialistische kennis in huis. De toevoeging van BvFA aan het Gezonder Nederland-netwerk en de daaruit voortkomende samenwerking zorgen ervoor dat beide partijen hun expertise nog beter kunnen inzetten en dat zij een grotere bijdrage kunnen leveren aan een Gezonder (werkend) Nederland. Met de toevoeging van BvFA is Gezonder Nederland inmiddels één van de marktleiders in het land en daar zijn we heel trots op”, aldus Leo Wijnsma en Gerko Riedstra, oprichters van Gezonder Nederland.

Vergelijkbare berichten