Glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen in Harlingen

Ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen Hermen, Koningsbuurt en Oostpoort in Harlingen kunnen zich vanaf nu aanmelden bij een van de deelnemende lokale telecomaanbieders voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. DELTA Netwerk inventariseert de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op de bedrijventerreinen. Als er voor 25 maart 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de bedrijventerreinen.

Voordelig en toekomstbestendig
“Er is veel behoefte aan glasvezel doordat een coax- of koperverbinding niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Steeds meer apparaten krijgen een internetverbinding en de kwaliteit van data en video’s wordt hoger waardoor er meer bandbreedte nodig is. Daarbij is internet via koper of coax trager, storingsgevoeliger en in veel gevallen duurder dan een internetabonnement over glasvezel. Meld je je aan tijdens de campagne dan bespaar je de vastrechtvergoeding en is de glasvezelaansluiting gratis. Stap je later over dan profiteer je niet meer van de collectieve aanleg en worden er aanlegkosten in rekening gebracht. Pak deze kans en verbeter je leef- en werkplezier!”, aldus Diana Daniël, Project Manager DELTA Netwerk.

Samenwerking
DELTA Netwerk is met meer dan 1 miljoen aansluitingen een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in Harlingen binnenkort beschikken over gigasnel betaalbaar internet via glasvezel.

Glasvezel voor inwoners Harlingen
DELTA Netwerk is in de stad Harlingen al gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Inwoners kunnen naar verwachting eind 2023 gebruik maken van gigasnel glasvezelinternet. Aanmelden voor een glasvezelabonnement kan nog steeds via www.deltanetwerk.nl.

Vergelijkbare berichten