Golfen voor het Goede Doel tijdens Golf & Lifestyle de Beurs!

De bezoeker koopt een golfbal voor € 5,- en slaat deze op een speciaal daarvoor aangelegd parcour in een target. Uiteraard zijn hiermee fantastisch prijzen te verdienen. De opbrengst van de golfballen gaat naar het door de speler gekozen doel, te weten: Stichting Heppie of Stichting Dieren Welzijn Wildlife Park Europe.

Op het resort Green Meet’s te Erica wil men een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving en voorop lopen in baanbrekende oplossingen met innovatieve technieken. Zo wordt het gloednieuwe hotel op het resort geheel voorzien van led-technologie en is daarmee het eerste led hotel van Nederland. Door het gloednieuwe led-hotel en de wil om duurzaam en klimaat neutraal te zijn, is er voor gekozen om Stichting Heppie en Stichting Dieren Welzijn Wildlife Park Europe als goede doelen aan de beurs te verbinden.

Stichting Heppie, wel bekend van de familie Froger met hun tv programma “De Frogers helemaal Heppie” zet zich in voor kinderen in Nederland die het niet makkelijk hebben. Kinderen waaraan je op het eerste gezicht niet zomaar iets ziet, zoals kinderen die niet meer thuis kunnen wonen, ernstig zieke ouders of geldproblemen thuis. Allemaal kinderen met hetzelfde probleem; ze kunnen niet genieten van een normale onbezorgde kindertijd. Voor hen organiseert Stichting Heppie groepsvakanties en opvangweekenden waarin ze kunnen genieten van spel, plezier en positieve aandacht.

Stichting Dieren Welzijn Wildlife Park Europe komt op voor de belangen van dieren en hun welzijn. Bij het terrein van Green Meet’s wordt in 2012 een Wildlife Park gerealiseerd waar ze de bewaking van de kwaliteit van de dierenpopulatie en de instandhouding van de Europese diersoorten willen behouden.  

Golf & Lifestyle de Beurs, dé luxe lifestyle beurs van Noord Nederland vindt plaats op 27 en 28 maart te Martiniplaza Groningen.

Golf en Lifestyle de Beurs is een evenementconcept van No Boring Events. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

No Boring Events: Suzanne Snijder: tel 06-520 560 60 of 050- 549 71 49 Suzanne@noboringevents.nl

Meer informatie over de beurs kunt u ook vinden op www.golfenlifestyle.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten