Grand Hotel Post-Plaza breidt team uit met culinaire toppers

januari 31, 2014

Post-Plaza heeft geen ster ambitie maar wil met Friese gastvrijheid de lokale markt meer aanspreken en juist de drempel verlagen. Zij vindt in Geartsje een ondernemende collega welke het team kan versterken. Samen met de eerdere komst van chef-kok Robert Buurma afgelopen september, staat in Brasserie Lourens het restaurant van hotel Post-Plaza, een nieuw en gedreven team.

Geartsje de Bruin; “Een waanzinnige kans, ik kijk er naar uit om te starten in dit bijzondere stadshotel in Leeuwarden. Een bedrijf met een unieke en vernieuwende filosofie wat mij erg aanspreekt. Ik stap binnen in een enthousiast team met een frisse blik op de toekomst. Ik verheug me daarom ook op onze samenwerking”.

Om Friesland kennis te laten maken met het nieuwe team is voor maandag tot en met vrijdag een eigentijdse Sharing Lunch geïntroduceerd voor € 10 per persoon. In het weekend kan genoten worden van een High Tea met Prosecco, waarbij geldt; tweede persoon halve prijs. Ook aan het diner en de overnachting is gedacht, bij een 6-gangen diner ontvangen de gasten kosteloos een overnachting in het hotel. Met onder andere een bier- spijsproeverij, in samenwerking met Café de Markies, hoopt het hotel een bredere doelgroep aan te spreken. Allemaal items waarmee het hotel onderscheidend wil blijven in Friesland.

Robert Buurma: “Koken is een passie en een belevenis! Dat is wat de gasten van Grand Hotel Post-Plaza ook moeten ervaren. Pure smaken en bijzondere combinaties is een leidraad door onze keuken. Klassieke smaken maar dan in een nieuw jasje. De ingrediënten van de gerechten gaan met de seizoenen mee, op die manier kook je altijd met de beste producten”.

Delen via

Vergelijkbare berichten